Mamadepot

Om werk te maken van zorg en duurzaamheid in een landelijke omgeving met bijzondere aandacht voor gezinnen in armoede openden Ferm Betekom, Ferm Begijnendijk en Ferm Baal in samenwerking met het bestuur op 9 september 2020 de deuren van het Mamadepot. 

Het Mamadepot Begijnendijk is een winkel waar je materialen kan binnenbrengen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Heb je kleding, een kinderwagen of knutsel- en spelmateriaal dat nog mooi en netjes is? Dan zijn deze zeker welkom. Vind je duurzamer leven en een beter milieu belangrijk? Dan kan je er tegen een klein prijsje tweedehands gaan kopen. Voor gezinnen in armoede is er een sociaal tarief.

Je vindt het Mamadepot in de voormalige bibliotheek. Het is elke tweede woensdag van de maand van 15.30 tot 18.30 u en vierde zaterdag van de maand van 13.30 tot 16.30 u geopend om te winkelen of materiaal te brengen.

Wil je mee zorg dragen voor een leefbare toekomst voor kinderen door te kiezen voor hergebruik? Dan ben je van harte welkom! Samen maken we werk van zorg en duurzaamheid met aandacht voor gezinnen in armoede.

Meer info

Mamadepot Begijnendijk
Kleinesteenweg 4
3130 Begijnendijk
mamadepotbegijnendijk@gmail.com